Karaköprü Belediyespor 3. Lig’in 7. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Onvo Ağrıspor’u tek golle mağlup etti. Galibiyetin gollü Mücahit Çakır’dan geldi. Haftanın değerlendirmesini yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Dikkat çeken takım haline dönüştük.” Dedi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 7.Haftasın’da deplasmanda Onvo Ağrıspor’u Mücahit Çakır’ın kafa gollüyle 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, 7 haftayı geride bıraktıklarını ve önden giden takip edilen takım haline dönüştüğünü dile getirdi.

Oynadıkları maçları namağlup devam ettiren Besim Durmuş ve yönetimi, ligde oynadıkları 7 maçta 6 galip alarak son zamanların en iyi sezon başlangıcını yaparak liderlik koltuğuna oturdu. 

 

Oynadıkları 7 maçın rakiplerinin çok iyi takımlar olduğunu dile getiren Durmuş, şunları söyledi: “ İlk yarının ortasına geldik. 7 hafta oynadık. 8 haftaya geldik. Kazanarak devam ediyoruz, üstüne koyarak devam ediyoruz. Bu anlamda her hafta oynadığımız maç bir önceki maçtan daha da zor oluyor. Önden giden takip edilen takım haline dönüştük. Dikkat çeken takım haline dönüştük. Kazanan takım davranışımız oluşmaya başladı. Bizim adımıza herşey olumlu gidiyor. Hafta hafta düşünüyoruz. Her haftayı kendi içinde değerlendiriyoruz. Bu hafta oynayacağımız Akhisar maçını da kendi içinde çok daha değerli her maç kendi içinde 3 puan taşıyor. Kazanan davranışı sergileyip tekrar bu hafta 3 puan almak istiyoruz. Hem kazanıyoruz, hem gelişiyoruz. İnşallah her hafta kazanmanın verdiği özgüven ile bu hafta kendi içimizde daha iyi hazırlanıp inşallah hafta sonu tekrar kazanma isteğimiz var. İnşallah bunu sahaya yansıtacağız.” Dedi.