WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ege ve Marmara denizlerinde fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ile Ege denizinde rüzgarın 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini duyurdu.

Ege ve Marmara denizlerinde fırtına bekleniyor
Paylaş:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara ve Ege denizinde fırtına beklendiğini açıkladı.

MGM’nin uyarısına göre Marmara’da rüzgarın bugün öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Kuzey Ege’de fırtınanın yarın günün ilk saatlerinden itibaren, Orta Ege’nin açıklarında ise bugün akşam saatlerinden sonra etkili olması bekleniyor. Bu bölgelerde de rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.