İSTANBUL (AA) - Intel'in katkılarıyla düzenlenen Excalibur FC 24 CUP'ta finale yükselen Galatasaray ve Fenerbahçe espor oyuncuları, 28 Ekim'de finalde karşı karşıya gelecek.

Casper açıklamasına göre, 14 Ekim'de ön elemeleri başlayan ve Türkiye'nin her yerinden katılımcıların ilgi gösterdiği Excalibur FC 24 CUP'ta finale yükselen Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ve Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde karşılaşacak.

28 Ekim'de saat 20.00'de başlayacak turnuvada; birinciye Excalibur G870 Laptop, ikinciye Excalibur G770 Laptop ve üçüncüye de Excalibur 23.8 inç monitör ve oyuncu kulaklığı hediye edilecek. Excalibur, canlı yayında birçok sürpriz ve yarışma ile izleyicilere de ödüller hediye edecek.

Excalibur FC 24 CUP'ın ön elemeleri zorlu mücadelelerle son buldu. Yarı finallerin ilk karşılaşması ise Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde ile Serhan Yeniaras arasında gerçekleşti. Kıyasıya bir mücadele sonunda galip gelen, 2-1'lik seriyle Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde oldu ve finale yükselen ilk isim olarak adını yazdırdı.

Yarı finallerin ikinci ve son maçı, Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ile Beşiktaş Espor oyuncusu Arda Azinyan arasında oynandı. Derbinin galibi, 2-0'lık skorla Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün oldu ve finale yükselmeye hak kazandı.

Finale çıkmaya hak kazanan oyuncular, Excalibur G870 Laptop ödülünü kazanmak için karşı karşıya gelecek.

28 Ekim'deki Excalibur FC 24 CUP finaline katılmaya hak kazanan Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün ve Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde'nin mücadelesini Çağrı "Hype" Ergün ve Ege Arseven oyunseverlere aktaracak. İzleyiciler, FC 24 CUP yayınını "https://www.twitch.tv/hype" adresinden canlı takip edebilecek.