WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Anand: Taliban’ın baskı sistemi hesap vermeli

Ottawa, 15 Ağustos (Hibya)- Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Taliban’ın Afganistan’da yönetimi ele geçirmesinin yıl dönümünde Afgan halkının yaşadığı insani ve insan hakları krizine ilişkin açıklama yaptı.

Anand: Taliban’ın baskı sistemi hesap vermeli
Paylaş:

Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Afgan halkının yaşadığı insani ve insan hakları krizine ilişkin açıklama yaptı.

Anand, ülkede “acımasız baskı ve sistematik istismarın” sürdüğünü belirterek azınlıkların zulme uğradığını ve temel hakların ellerinden alındığını ifade etti.

Kadın ve kız çocuklarının eğitimden, çalışma hayatından ve kamusal yaşamdan bilinçli şekilde dışlandığını belirten Anand, “Hakları yeniden tesis edilmeli ve Taliban, uyguladığı acımasız baskı sistemi nedeniyle hesap vermeli” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.