WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar ve ABD arasında iş birliği ilişkileri ele alındı

Doha, 16 Ağustos (Hibya) - Katar Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dr. Ahmed bin Hassan Al Hammadi, Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin Katar Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Christopher Hodges ile bir araya geldi.

Katar ve ABD arasında iş birliği ilişkileri ele alındı
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dr. Ahmed bin Hassan Al Hammadi, Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin Katar Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Christopher Hodges ile bir araya geldi.

Görüşmede, Katar Devleti ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki iş birliği ilişkileri gözden geçirildi.

Taraflar, iki ülke arasındaki mevcut iş birliğinin ele alındığı görüşmede çeşitli konulardaki ilişkileri değerlendirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.