WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Asya borsalarında karışık seyir

İstanbul, 17 Ağustos (Hibya) - Asya piyasalarında haftanın işlem gününde karışık bir görünüm izlendi.

Asya borsalarında karışık seyir
Paylaş:

Asya piyasalarında haftanın işlem gününde karışık bir görünüm izlendi. Hong Kong, Çin ve Japonya borsaları yükseliş kaydederken; Avustralya ve Hindistan piyasalarında düşüş görüldü.

Hong Kong’da Hang Seng Index (HSI) yüzde 1,61 yükselişle 25.521,99 puandan işlem görürken, Çin’de Shanghai Composite endeksi yüzde 0,84 değer kazanarak 3.960,188 puana çıktı.

Japonya’da Nikkei 225 endeksi yüzde 0,28 artışla 68.903,04 puana yükseldi. Avustralya’da ASX 200 endeksi yüzde 0,35 gerileyerek 9.083,70 puana düştü.

Hindistan’da ise NIFTY 50 endeksi yüzde 0,28 değer kaybederek günü 24.296,85 puandan tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.