WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Yumaklı: Üreticimizin emeğini korumaya devam ediyoruz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından yapılan ürün alımları ve üreticilere ödenen toplam tutara ilişkin bilgi verdi.

Bakan Yumaklı: Üreticimizin emeğini korumaya devam ediyoruz
Paylaş:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, üreticilerin emeğinin ve alın terinin korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirterek TMO aracılığıyla gerçekleştirilen alım rakamlarını paylaştı.

Destekleme ödemelerine dikkat çeken Bakan Yumaklı, "Üreticimizin emeğini korumaya, alın terinin karşılığını vermeye devam ediyoruz” dedi.

120 milyar TL ödeme yaptıklarını aktaran Yumaklı, “TMO aracılığıyla 11,5 milyon ton ürün alımı gerçekleştirdik ve üreticimize 120 milyar TL ödeme yaptık." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.