WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Avrupa borsalarında karışık seyir

İstanbul, 18 Ağustos (Hibya) - Avrupa borsalarında 17 Ağustos 2026 tarihli işlemlerde karışık bir görünüm izlendi.

Avrupa borsalarında karışık seyir
Paylaş:

Avrupa borsalarında 17 Ağustos 2026 tarihli işlemlerde karışık bir görünüm izlendi.

STOXX 600 endeksi 656,41 puanda, DAX endeksi 26.338,61 puanda ve CAC 40 endeksi 8.579,60 puanda yatay seyretti.

FTSE 100 endeksi yüzde 0,28 düşüşle 10.720,30 puana gerilerken, FTSE MIB endeksi yüzde 0,01 artışla 53.586,98 puana yükseldi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Asya-Pasifik piyasalarında karışık seyir

Akışın sonuna geldiniz.