WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Nilüfer'de deprem riskleri ve dirençlilik ele alındı

Nilüfer Belediyesi tarafından 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü kapsamında “17 Ağustos Deprem Riskleri ve Dirençlilik” söyleşisi düzenlendi.

Nilüfer'de deprem riskleri ve dirençlilik ele alındı
Paylaş:

Nilüfer Belediyesi tarafından 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü kapsamında “17 Ağustos Deprem Riskleri ve Dirençlilik” söyleşisi gerçekleştirildi.

Pancar Deposu'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, diri fay hatları üzerinde yapılaşmaya izin verilmemesi ve yapılaşmada ilgili yönetmeliklere uyulması gerektiğini belirtti.

Programa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Prof. Dr. Okan Tüysüz, 24. Dönem Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları, arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılışında konuşan Başkan Şadi Özdemir ise afetlere hazırlık konusunda toplum genelindeki farkındalığın yeterli düzeyde olmadığını belirterek, depremlerin ardından alınan önlemlerin zamanla gündemden düşebildiğine dikkat çekti.

Başkan Özdemir, “Afet anında ihtiyaç duyulacak tüm gıda, malzeme ve iş makinelerini tek bir noktada toplayacak lojistik merkezi projesini hayata geçireceğiz” dedi

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.