Cumhuriyetin 100. Yılı Temalı Bilgi Yarışması Birincisi ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi

Şanlıurfa Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde AR-GE Birimi ve Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılı temalı bilgi yarışması finali Karaköprü Onikiler Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu konferans salonunda yapıldı.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı bilgi yarışması finalinde öğrencilerimiz bilgilerini yarıştırdılar.

Karaköprü Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Haliliye ÇEAŞ Anadolu Lisesi, Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak düzenlenen bilgi yarışmasında T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden oluşan 15 soruya cevap vererek bilgi ve birikimlerini sergilediler.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan bilgi yarışmasında Haliliye ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi birinciliği kazanırken, Karaköprü Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.

Genç nesillerimizin bilgi ve yeteneklerini sınamak, öğrenmeye olan ilgilerini teşvik etmek, Türkiyemizin aydınlık geleceğine katkıda bulunmalarına olanak sağlamak amacıyla düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılı temalı bilgi yarışması Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu tarafından dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, jüri üyelerine teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.