WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Eskişehir’de kadınlar tarihi ve kültürel alanları ziyaret ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024 yılında başlatılan “Eskişehir Kültürel Mirasıyla Buluşuyor” projesi kapsamında 41 mahalleden bin 802 kadın Sivrihisar’ın tarihi ve kültürel alanlarını ziyaret etti.

Eskişehir’de kadınlar tarihi ve kültürel alanları ziyaret ediyor
Paylaş:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024 yılında başlatılan “Eskişehir Kültürel Mirasıyla Buluşuyor” projesi kapsamında 41 mahalleden bin 802 kadın Sivrihisar’ın tarihi ve kültürel alanlarını gezdi.

Projenin ilk aşamasında 57 mahalleden 2 bin 364 kadının katılımıyla Han ve Seyitgazi ilçelerindeki Frig Vadileri ziyaret edildi.

Projenin ikinci aşamasında ise Sivrihisar rotası oluşturuldu. Bu kapsamda 41 mahalleden bin 802 kadın Sivrihisar’ın tarihi sokaklarını, anıtsal yapılarını ve kültürel alanlarını ziyaret etti.

Sivrihisar turlarının 41’incisi tamamlanırken, geziler kapsamında Seyir Terası, Metin Yurdanur Açık Hava Heykel Müzesi ve tarihi mekanlar ziyaret edildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.