WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Kanada’dan Ukrayna için uluslararası konferans

Ottawa, 22 Ağustos (Hibya)-Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Ukraynalı çocuklar, gözaltındaki siviller ve savaş esirlerinin geri dönüşüne ilişkin ikinci Uluslararası Konferansın Kanada’da düzenleneceğini açıkladı.

Kanada’dan Ukrayna için uluslararası konferans
Paylaş:

Kanada Dışişleri Bakanı Anand, Ukraynalı çocuklar, gözaltındaki siviller ve savaş esirlerinin geri dönüşüne ilişkin ikinci Uluslararası Konferansın yakında Kanada’da düzenleneceğini bildirdi.

Anand, konferans hazırlıkları kapsamında Norveç ve Ukrayna’daki mevkidaşlarıyla görüştüğünü belirtti. Konferansta dünyanın farklı ülkelerinden dışişleri bakanları, hükümet temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi planlanıyor.

Anand, çalışmaların önceliğinin Ukraynalıların geri dönüşlerini hızlandırmak ve ülkelerine dönen kişilerin rehabilitasyon ve topluma yeniden kazandırılmasını desteklemek olduğunu ifade etti.

Kanada’nın Ukrayna, Norveç ve diğer ülkelerle birlikte uluslararası koordinasyonu güçlendirmek, uluslararası hukuka bağlılığı sürdürmek ve Rusya’ya yükümlülüklerini yerine getirmesi yönünde baskı yapmak için çalışacağı belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.