WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar ve Almanya bölgesel gelişmeleri görüştü

Doha, 23 Ağustos (Hibya)- Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani, Almanya Savunma Bakanlığı Devlet Sekreteri Jens Plotner ile Doha’da görüştü.

Katar ve Almanya bölgesel gelişmeleri görüştü
Paylaş:

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani, Almanya Savunma Bakanlığı Devlet Sekreteri Jens Plotner ile görüşme gerçekleştirdi.

23 Ağustos’ta gerçekleştirilen görüşmede bölgedeki son gelişmelerin yanı sıra gerilimin azaltılması, tansiyonun kontrol altına alınması ve bölgede güvenlik ile istikrarın güçlendirilmesine yönelik diplomatik çabalar ele alındı.

Görüşmede ayrıca Gazze Şeridi ve işgal altındaki Filistin topraklarındaki son durum ile ortak ilgi alanına giren bölgesel ve uluslararası konular değerlendirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.