WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Rusya ve Hindistan arasında enerji ve sanayi iş birliği görüşüldü

Moskova, 24 Ağustos (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanlığı, Birinci Başbakan Yardımcısı Denis Manturov ile Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar arasında Moskova’da gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Rusya ve Hindistan arasında enerji ve sanayi iş birliği görüşüldü
Paylaş:

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Birinci Başbakan Yardımcısı Denis Manturov ile Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar arasında Moskova’da gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Görüşmede, Rusya ve Hindistan’daki iş dünyası toplulukları arasındaki doğrudan temasların genişletilmesine yönelik fırsatların ele alındığı aktarıldı.

Tarafların ayrıca endüstriyel iş birliğinin derinleştirilmesine yönelik yolları ve enerji alanındaki bağları görüştüğü bildirildi.

Görüşmenin, Rusya ile Hindistan arasındaki ekonomik, sanayi ve enerji alanlarındaki iş birliğinin geliştirilmesine yönelik temaslar kapsamında gerçekleştirildiği kaydedildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Hak kullanımı

Akışın sonuna geldiniz.