WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Asya borsalarında karışık seyir

İstanbul, 25 Ağustos (Hibya) - Asya piyasalarında haftanın işlem gününde karışık bir görünüm izlendi.

Asya borsalarında karışık seyir
Paylaş:

Asya piyasalarında haftanın işlem gününde karışık bir görünüm izlendi. Avustralya ve Japonya borsaları yükseliş kaydederken; Hindistan, Hong Kong ve Çin piyasalarında düşüş görüldü.

Avustralya’da ASX 200 endeksi yüzde 0,63 artışla 9.160,10 puana yükseldi. Japonya’da Nikkei 225 endeksi yüzde 0,33 değer kazanarak 65.741,23 puana çıktı.

Hindistan’da NIFTY 50 endeksi yüzde 0,33 gerileyerek 24.138,50 puana düşerken, Hong Kong’da Hang Seng Index (HSI) yüzde 0,25'lik azalışla 25.453,19 puandan işlem gördü.

Çin’de ise Shanghai Composite endeksi yüzde 0,14 değer kaybederek günü 3.876,379 puandan tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.