Başkentliler, Cumhuriyetin 100. yılını Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kentin dört bir yanında düzenlediği Cumhuriyet Haftası etkinlikleriyle kutluyor. Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında; cadde ve sokaklardaki coşkulu kutlamalar ile vatandaşlar bir araya gelerek birlikte söyledikleri marşlarla 100. yıl coşkusunu hep birlikte yaşama fırsatı buluyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlattığı etiketleri dağıtmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarlanan ve 50 binden fazla hazırlanan etiketler; büyükşehir belediyesinin iş makine ve araçları ile taksi, dolmuş, otobüs ve metrolardan sonra gelen yoğun talep üzerine vatandaşlara da dağıtılıyor.

Dağıtılan etiketlere yoğun ilgi gösteren ve çok beğenen Başkentliler şunları söyledi:

Halil Uyar: “Mustafa Kemal Atatürk 29 Ekim’de Cumhuriyeti kurdu, bu ülkeyi bize bağışladı. Cumhuriyet demek; özgürlük demek, tam bağımsızlık demek. Hazırlanan stickerlar (etiketler) da çok güzel olmuş.”

Kudret Argon: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı stickerlar (etiketler) harika olmuş, çok beğendim gerçekten. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun, nice 100’lü yıllara.”

Ankara Büyükşehir Belediyesi; konser günleri 14.00-20.00 saatleri arasında Kızılay Zafer Çarşısı’ndan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’na ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Dönüş ring servisleri ise 20.00-24.00 saatleri arasında konser alanından Zafer Çarşısı önüne olacak.

Hibya Haber Ajansı