Grup toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu dinleyen heyet toplantının ardından Saadet Partisi milletvekillerini ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Karataş “Afyonkarahisar teşkilatları olarak 22 yıl aranın ardından TBMM’de grubumuzun olmasından dolayı hem heyecanlı hem de gururluyuz. Temmuz ayından bugüne Saadet Partisi Milletvekillerimiz mecliste en etkili ve yapıcı muhalefeti yapma anlamında büyük bir gayret gösteriyorlar. Biz de Afyon’dan teşkilatlarımızla birlikte TBMM ziyaretleri kapsamında Milletvekillerimize hayırlı olsun temennileri için buraya gelmiş olduk. Önümüzdeki haftalarda İlçe Başkanlarımız, Kadın-Gençlik Kollarımız ve Belediye Başkan Adaylarımızla da bu ziyaretleri sürdürerek yerel seçimlere hazırlıklarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç’ı ziyaret ederek meclis çalışmalarında başarılar dileyen İl Başkanı Karataş ve yönetimi meclisin ardından Saadet Partisi Genel Merkezi’ne geçerek Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret ettiler.

Hibya Haber Ajansı