WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Değerli metaller ve sanayi metallerinde karışık seyir

İstanbul, 27 Ağustos (Hibya ) - Emtia piyasalarında değerli ve sanayi metallerinin fiyatlarında karışık bir görünüm izlendi.

Değerli metaller ve sanayi metallerinde karışık seyir
Paylaş:

Emtia piyasalarında değerli ve sanayi metallerinin fiyatlarında karışık bir görünüm izlendi.

Altının ons fiyatı yüzde 0,45 artışla 4.674,39 seviyesine yükseldi. Gümüş yüzde 1,40 artışla 68,978 seviyesine çıkarken, paladyum yüzde 0,38 artışla 1.331,75 seviyesine ulaştı. Platin ise yüzde 0,82 yükselerek 1.856,75 seviyesinde işlem gördü.

Sanayi metallerinde ise bakır yüzde 0,10 artışla 6,6075 seviyesine yükseldi. Çinko yüzde 0,74 artışla 3.913,30, nikel yüzde 2,23 artışla 16.900,75 seviyesine çıktı.

Alüminyum yüzde 0,58 düşüşle 3.224,75 seviyesine gerilerken, kurşun yüzde 0,14 azalışla 1.909,65 seviyesinde gerçekleşti. Teneke ise yüzde 0,30 düşüşle 55.463 seviyesine indi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Orta Doğu borsalarında karışık seyir

Akışın sonuna geldiniz.