WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Zakharova: Londra ve Paris bunun ateşle oynamak olduğunu anlamalılar

Moskova, 27 Ağustos (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, İngiltere ve Fransa'nın Rusya'ya yönelik derin deniz saldırılarındaki sorumluluktan kaçınmaya çalıştıklarını belirterek Batılı ülkelere uyarıda bulundu.

Zakharova: Londra ve Paris bunun ateşle oynamak olduğunu anlamalılar
Paylaş:

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Londra ve Paris'in Rusya'ya yönelik derin deniz saldırılarının sorumluluğundan kaçınmak amacıyla "toplanma" rolünü Ukrayna'ya kaydırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Söz konusu hamlelerin risklerine dikkat çeken Zakharova, açıklamasını "Bunun 'ateşle oynamak' olduğunu ve sonuçlarının -kendileri de dahil olmak üzere- tahmin edilemez olabileceğini anlamalılar." ifadeleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.