WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

İEF’de Çim Konserleri başlıyor

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 95’inci yılında Çim Konserleri ile müzikseverleri ağırlayacak. 5-13 Eylül 2026 tarihleri arasında Kültürpark’ta düzenlenecek fuarda, 5-12 Eylül tarihlerinde ünlü sanatçılar sahne alacak.

İEF’de Çim Konserleri başlıyor
Paylaş:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret AŞ (İZFAŞ) tarafından “Fuar Şehrin Kalbinde” sloganıyla gerçekleştirilecek 95. İzmir Enternasyonal Fuarı, yaklaşık bir asırlık geleneğini sürdürecek. Kültürpark’ın farklı noktalarında gün boyunca kültür, sanat, eğlence ve deneyim odaklı etkinlikler düzenlenecek.

Folkart’ın ana sponsor, Migros’un ise etkinlik sponsoru olduğu fuar, her gün 16.00-23.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Çim Konserleri kapsamında 5 Eylül’de Emir Can İğrek, 6 Eylül’de Levent Yüksel, 7 Eylül’de Yıldız Tilbe, 8 Eylül’de Mert Demir, 9 Eylül’de Model, 10 Eylül’de Gülşen, 11 Eylül’de Teoman ve 12 Eylül’de Semicenk sahne alacak.

Konserler 21.30-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çim Konserleri ücretsiz olurken, fuara giriş ücretleri tam 100, öğrenci 50 lira olarak belirlendi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.