WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Çelik: Netanyahu soykırım örgütü insanlığa karşı suç işleyen bir yapıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve yönetimine tepki göstererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın insanlık ittifakı adına en güçlü duruşu sergilediğini belirtti.

Çelik: Netanyahu soykırım örgütü insanlığa karşı suç işleyen bir yapıdır
Paylaş:

İsrail hükümetinin söylemlerini eleştiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Netanyahu yönetiminin dezenformasyon yürüttüğünü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığını vurguladı.

Netanyahu yönetimine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çelik, "'Netanyahu soykırım örgütü' insanlığa karşı suç işleyen bir yapıdır. Bu soykırım örgütü aynı zamanda bir 'yalan makinesi' olarak hareket etmektedir” açıklamasını yaptı.

İsrail yönetiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldığını aktaran Çelik, “Bu 'soykırım şebekesi' sürekli olarak yalanlarla Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor. Bu, Cumhurbaşkanımızın insanlık ittifakı adına bu suç örgütüne karşı en güçlü duruşa sahip olmasındandır." ifadelerini kullandı.

Açıklanan iddiaların geçersizliğini vurgulayan Çelik, "Netanyahu ve soykırım şebekesinin söylediklerinin hiçbir önemi yoktur. Çünkü söyledikleri her şey 'soykırım örgütünün terör propogandası'ndan ibarettir." dedi.

Çelik, açıklamasını "'İnsanlık ittifakı'nın en güçlü sesi olan Cumhurbaşkanımızın sesi ise insanlığın vicdanında yankılanmaya ve insanlığın haysiyetini koruma adına siyaset yapmak isteyenlere yol göstermeye devam edecektir." sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Akçakale’de Muhtarlık Krizi

Akışın sonuna geldiniz.