WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ağıralioğlu: Devleti yaşatan adalettir

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, yeni adli yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada hukukun üstünlüğü ve adaletin önemine dikkat çekti.

Ağıralioğlu: Devleti yaşatan adalettir
Paylaş:

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, yeni adli yıl dolayısıyla açıklama yaptı.

Ağıralioğlu, “Devleti yaşatan adalettir; adaletin teminatı ise hukukun üstünlüğüdür.” ifadelerini kullanarak, yeni adli yıldan beklentilerinin makamın, mevkinin ve gücün değil hukukun üstün olduğu bir Türkiye olduğunu belirtti. Ağıralioğlu, vatandaşların haklarına güven içerisinde ulaşabildiği bir düzen temennisinde bulunarak, adalet teşkilatına başarı diledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.