WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Armada Gıda'dan Mersin OSB’de ön tahsis sözleşmesi

İstanbul, 1 Eylül 2026 (Hibya) - Armada Gıda Ticaret Sanayi A.Ş, uzun vadeli büyüme ve yatırım stratejileri kapsamında Mersin’de gerçekleştirmeyi planladığı Katma Değerli Ürün İşleme Tesisi Projesi için yeni bir adım attı.

Armada Gıda'dan Mersin OSB’de ön tahsis sözleşmesi
Paylaş:

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasına göre, “Armada-4” olarak adlandırılan yatırım kapsamında Mersin 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan 24 bin 1 metrekare büyüklüğündeki taşınmaza yönelik ön tahsis sözleşmesi imzalandı.

Sözleşmenin, Armada Gıda’nın Mersin’de planladığı katma değerli ürün işleme tesisi yatırımının hayata geçirilmesine yönelik süreç kapsamında Mersin Organize Sanayi Bölgesi ile imzalandığı bildirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.