WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Kuvva Gıda’nın ilk yarı satışları 148,8 milyon TL oldu

İstanbul, 1 Eylül 2026 (Hibya) - Kuvva Gıda Ticaret ve Sanayi Yatırımları A.Ş, 2026 yılının ilk yarısına ilişkin faaliyet raporunu yayımladı. Şirketin konsolide satış hasılatı 148,8 milyon TL olurken, dönem ana ortaklık paylarına düşen net kar 13,2 milyon TL olarak gerçekleşti.

Kuvva Gıda’nın ilk yarı satışları 148,8 milyon TL oldu
Paylaş:

Şirketin 1 Ocak-30 Haziran 2026 dönemine ilişkin konsolide finansal tablolarına göre, satış hasılatı 148,79 milyon TL seviyesinde gerçekleşti. Geçen yılın aynı döneminde bu tutar 435,84 milyon TL olmuştu. Satışların maliyeti 134,10 milyon TL olurken, brüt kar 14,69 milyon TL olarak kaydedildi.

Kuvva Gıda'nın esas faaliyetleri 18,25 milyon TL zarar verirken, 59,71 milyon TL finansal gider ve 53,73 milyon TL net parasal pozisyon kazancı kaydedildi. Vergi etkisinin ardından konsolide dönem net zararı 3,13 milyon TL oldu. Ana ortaklık paylarına düşen dönem net karı ise 13,22 milyon TL olarak açıklandı.

30 Haziran 2026 itibarıyla şirketin konsolide toplam varlıkları 2,98 milyar TL seviyesinde bulunurken, dönen varlıkları 592,58 milyon TL, duran varlıkları ise 2,39 milyar TL oldu. Özkaynaklar 500,09 milyon TL olarak gerçekleşti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.