WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Almanya’da yeni Spor ve Gönüllülük Devlet Bakanı Ronald Rauhe oldu

Berlin, 3 Eylül (Hibya) - Almanya Başbakanı Friedrich Merz, iki kez olimpiyat şampiyonu olan Ronald Rauhe’nin Spor ve Gönüllülük Devlet Bakanı olarak görevlendirildiğini açıkladı.

Almanya’da yeni Spor ve Gönüllülük Devlet Bakanı Ronald Rauhe oldu
Paylaş:

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, iki kez olimpiyat şampiyonu olan Ronald Rauhe’nin Spor ve Gönüllülük Devlet Bakanı olarak görevlendirildiğini açıkladı.

Merz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başarının güç ve tutku gerektirdiğini belirterek Rauhe’nin bu özellikleri yakından bildiğini ifade etti.

Eski Alman kanocu Ronald Rauhe, yeni görevinde Almanya’da performans sporu, geniş tabanlı spor faaliyetleri ve gönüllülük çalışmalarından sorumlu olacak.

Merz, Rauhe’nin hem üst düzey spor hem de gönüllülük alanlarında önemli deneyime sahip olduğunu belirtti.

Almanya Başbakanı Merz, mesajında Rauhe’ye “Takıma hoş geldin” ifadeleriyle hitap etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.