WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kanton Fuarı’nda 12.3 milyar dolarlık imza atıldı

Çin Dışişleri Bakanlığı, 19 Ekim’de sonuçlanan 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı’nın (Kanton Fuarı) ilk aşamasında 12,33 milyar dolar değerinde ihracat anlaşmasının çevrimdışı olarak imzalandığını bildirdi.

Kanton Fuarı’nda 12.3 milyar dolarlık imza atıldı
Paylaş:

Çin Dışişleri Bakanlığı, 19 Ekim’de sonuçlanan 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı’nın (Kanton Fuarı) ilk aşamasında 12,33 milyar dolar değerinde ihracat anlaşmasının çevrimdışı olarak imzalandığını bildirdi. Bakanlık sözcüsü Shu Jueting bir basın toplantısında, ihracat anlaşmalarının yarısından fazlasının Kuşak ve Yol Girişiminin (BRI) ortak ülkelerinden geldiğini söyledi.

Shu, Kanton Fuarı’na 214 ülke ve bölgeden 150 binden fazla yabancı alıcının katıldığını ve bu rakamın şimdiden fuarın son oturumunda kaydedilen toplamı aştığını söyledi. Sözcüye göre yaklaşık 96 bin alıcı BRI ortak ülkelerindendi ve bu da ilgili katılımcıların yüzde 64,1'ini oluşturuyordu. 1957’de başlatılan ve yılda iki kez düzenlenen fuar, Çin’in dış ticaretinin önemli bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sabah stratejisi

Akışın sonuna geldiniz.