Müftü Kazancı: “İzmir de kapımız açık”

Afyonkarahisar İl Müftüsü iken İzmir İl Müftülüğü’ne tayini çıkan ve bugün Afyonkarahisar’dan ayrılmaya hazırlanan Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı’ya veda ziyaretinde bulunan Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, görev süresi boyunca Afyonkarahisar’a olan katkıları nedeniyle Müftü Kazancı’ya teşekkür etti.

Müftü Sinan Kazancı’nın Afyonkarahisar’da unutulmaz izler bıraktığını, ilim, irşad ve dini hizmetler konusunda önemli çalışmalar yaptığını belirten Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, “Hemşehrilerimiz adına çabalarınız ve katkılarınız nedeniyle teşekkür ediyoruz. Gerçekten samimi ve gayretli bir çaba içerisinde olduğunuza bizler şahidiz” dedi.

Müftü Kazancı ise Afyonkarahisar’ın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, “Görevimizle ilgili olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. İnşallah İzmir’de de bu çabamızı sürdüreceğiz. Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizden haklarını helal etmelerini diliyorum. İzmir’de bir kapıları olduğunu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Kazancı’ya veda yemeği

Perşembe akşamı Müftü Sinan Kazancı adına veda ve vefa yemeği verildi.  Yemeğe işadamları, STK temsilcileri, il protokolü katıldı. Yemekte işadamları adına Melih Yurter, STK’lar adına Mustafa Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ve Müftü Kazancı birer konuşma yaptılar. Günün anısına Müftü Sinan Kazancı’ya hediyeler sunuldu.

Albay Yağan: “Afyon Güzide bir şehir”

Afyon Gazeteciler Cemiyet yöneticileri Sezer Küçükkurt, İsmail Akar, Mehmet Emin Güzbey, Mahmut Emin Birliktir ve M. Önder Artuk Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevine geçtiğimiz ay başlayan Kıdemli Albay Tolga Yağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’ta başarıyla görev yaptıktan sonra Afyonkarahisar’a atanan Kıdemli Albay Tolga Yağan, Afyonkarahisar’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Aslen Kayseri’li olduğunu ve bu nedenle Afyonkarahisar coğrafyasına hiç yabancılık çekmediğini belirten Kıdemli Albay Tolga Yağan, “Memleketimizin hemen her noktasında görev yaptım. Afyonkarahisar ülkemizin en güzide bölgelerinden birisi. Böylesi bir şehrimizde görev yapmaktan gurur duyuyorum” dedi.

ARB Global açıldı

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi ve Türkeli Gazetesi sahibi M.Önder Artuk’un yeni hizmete giren işyerini de ziyaret eden Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, ARB Global Sigorta firmasının M. Önder Artuk ve Batı Şirketler Gurubu’na hayırlı olmasını dilediler.

Hibya Haber Ajansı