Dünyanın önde gelen kripto türevleri ve CopyTrade (işlem kopyalama) platformu Bitget, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında blockchain teknolojisi ve dijital yeniliklerle şekillenen bir geleceğe katkıda bulunma kararlılığıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bitget, ayrıca gençlere destek olmak ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ödüllerle kutlamak için özel bir etkinlik başlattı. 10 Kasım’a kadar sürecek etkinlik kapsamında Bitget, ihtiyaç sahibi öğrenciler için 1 milyon TL değerinde burs fonu oluşturmayı amaçlıyor.

Türkiye’nin blockchain ve kripto para alanlarında önemli ilerlemeler kaydederek teknolojik gelişmeleri benimsemede kendisini öncü olarak konumlandırdığını belirten Bitget Yöneticisi Gracy Chen, "Bitget, Bitget Türkiye topluluğuyla birlikte Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlamaktan onur duyuyor. Bu dönüm noktası, yalnızca gurur verici tarihin yansıması değil, gelecek için de bir başlangıç noktasıdır. Cumhuriyet Bayramı sadece geçmişin anılması değil, aynı zamanda ülkenin teknolojik vaatler ve ekonomik güçle dolu geleceğe doğru devam eden yolculuğunun da kutlanmasıdır. Umut vadeden bu günlerde blockchain teknolojisinin, ülkenin ekonomik ortamında merkezi rol oynayacağına inanıyoruz” dedi.

“Bitget, kendini Türkiye'deki yatırım camiasını güçlendirmeye adadı”

Türkiye’nin dinamik dijital varlık alım-satım ortamına aktif olarak katılan Bitget’in Türkiye’deki kullanıcılarına güvenilir alım-satım hizmetleri sunarak bu vizyonu desteklediğini belirten Chen, şöyle devam etti:

"Bitget, kendini Türkiye'deki yatırım camiasını güçlendirmeye adadı. Ayrıca ülkenin finansal okuryazarlık ve dijital katılıma ilişkin geniş vizyonunu heyecanla destekliyoruz. Bugünü, Türkiye'nin blockchain ve teknolojide lider olarak büyümeye devam ettiği bir gelecek adına sevinç ve beklentiyle kutluyoruz. Bitget Türkiye topluluğuyla birlikte bu yolculuğun parçası olmaktan heyecan duyuyoruz."

Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel 1 milyon TL’lik burs fonu

Bitget, gençlere destek olmak ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ödüllerle kutlamak için özel bir etkinlik başlattı. 10 Kasım’a kadar sürecek etkinlik kapsamında Bitget, ihtiyaç sahibi öğrenciler için bir burs fonu oluşturdu ve bu fona 50 bin TL fon eklemesi yaparak etkinliği başlattı. Bitget, kullanıcılarından hiçbir ödeme ya da bireysel katkı talep etmeksizin, etkinlik boyunca Bitget'e kaydolan ve KYC tamamlayan her gerçek kullanıcı için bu fona 150 TL ekleme yapacak. Etkinlik sonrasında sağlanan toplam fon, belirlenecek en verimli yol ile ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri için burs olarak kullanılacak.

Türkiye’deki kullanıcılara özel hediyelerden kazanmak ve öğrencilere sağlanacak burs desteğinin bir parçası olmak için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı