WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Siirt'te öğrenciler kumbaralarındaki harçlıkları Filistinli çocuklara bağışladı

Siirt'te öğrenciler kumbaralarındaki harçlıkları Filistinli çocuklara bağışladı
Paylaş:

SİİRT (AA) - Siirt Mehmetçik İlkokulu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin'deki çocuklara bağışladı.

Öğretmenleri öncülüğündeki 4-D sınıfı öğrencileri, İsrail'in saldırılara maruz kalan akranlarına göndermek üzere iki günlük harçlıklarını kumbaraya attı.

Öğrenciler, içinde 390 lira olan kumbarayı Filistinli çocuklara ulaştırmak üzere İnsani Yardım Vakfı (İHH) Siirt İl yetkililerine teslim etti.

Siirt İHH gönüllüsü İhsan Furkan Olgun, duyarlılıklarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınayan Olgun, "Öğrenciler bizi arayarak yardım kampanyasında topladıkları paraları teslim etmek istediklerini söyledi. Filistin'e ulaştırmak için 390 lira teslim aldım. Bu tür yardımlaşma ve dayanışmanın artmasını umut ediyoruz."

Öğrencilerden Uğurcan Özgöncü ise parayı Filistinli akranları için topladıklarını belirtti.


Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.