WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Gaziantep'te Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla cadde ve sokaklara Türk bayrağı asıldı

Gaziantep'te Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla cadde ve sokaklara Türk bayrağı asıldı
Paylaş:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te cadde ve sokaklar, Cumhuriyet'in 100. yılı kuruluş yıl dönümü nedeniyle Türk bayraklarıyla donatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü kuruluş yıl dönümünün coşkuyla kutlanacağı Gaziantep'te hazırlıklarını tamamladı.

Ekipler çalışmalar kapsamında şehir merkezinde belirlenen 30'u aşkın cadde, meydan, bulvar ve sokağa 100 bin Türk bayrağı astı.

Bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Suburcu Caddesi, Elmacı Pazarı, Şehitler Abidesi, Gaziantep Üniversitesi Meydanı, İstasyon Meydanı, Atatürk Bulvarı, İnönü Caddesi, Düztepe gibi noktaları Türk bayrakları asıldı.

Şehrin kalabalık noktalarının yanı sıra Kalyon, Beykent, Perilikaya, Akkent, Karataş pazaryeri, Merveşehir, adliye, Burç, Binevler, Suludere, Emek, Gölgelik ve Güvenevler gibi daha birçok kavşak noktasındaki süslemeler ise tamamlandı.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.