Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tair Büyükakın’ı ziyaret eden Bakan Tekin, Kocaeli’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp, çocukları geleceğe daha nitelikli, daha kalifiye, daha donanımlı bir şekilde hazırlamak için istişarelerde bulundu.

Kocaeli’deki programına AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek devam eden Bakan Tekin, İl Başkanı Şahin Talus ve teşkilattakilerle sohbet ederek yol ve dava arkadaşlarının coşkusuna, heyecanına ortak oldu.

Ardından Derince Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Bakan Tekin, öğretmenlerle istişarelerde bulundu, öğrencilerle sohbet etti.

Bakanlık olarak temel eğitimden hayat boyu öğrenmeye, ortaöğretimden mesleki ve teknik eğitime dek eğitimin tüm kademelerinde öğrencileri Türkiye Yüzyılı’na hazırlarken eğitim teknolojilerinin sahada etkin kullanılmasını desteklediklerini ifade eden Bakan Tekin, "Öğretmen ve öğrencilerimizin eğitim teknolojilerini kullanma yeterliklerini 21. yüzyılın ihtiyaçlarına göre şekillendirmeye gayret ediyoruz. Okulumuzun tarım atölyesini de ziyaret ederek, öğrencilerimizin modern tarımda kullanılan teknolojiler ve akıllı teknolojilerin tarıma entegrasyonu konulalarındaki çalışmalarını yakından gözlemledik." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı