WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ezgi Apartmanı Davasında Karar Çıktı

​​​​​​​KAHRAMANMARAŞ – 6 Şubat depremlerinin simgelerinden biri haline gelen ve 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı’nın yıkılmasına ilişkin davada karar çıktı.

Ezgi Apartmanı Davasında Karar Çıktı
Paylaş:

Ezgi Apartmanı’nın yıkılmasıyla ilgili 2’si tutuklu 11 sanığın yargılandığı davada mahkeme heyeti kararını açıkladı.

Depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı’na ilişkin dava, sorumluların belirlenmesi ve adaletin sağlanması açısından depremzedeler ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyordu.

Mahkemenin açıkladığı kararın ardından davada sanıklar hakkında verilen cezalar ve diğer hükümlerin ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı.

6 Şubat depremlerinde binlerce insanın hayatını kaybettiği kentlerden biri olan Kahramanmaraş’ta, Ezgi Apartmanı davası depremde yıkılan binalara ilişkin açılan davalar arasında dikkat çeken dosyalardan biri oldu.

HABER: GAZETECİ İBRAHİM UYGUR

 

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```