Geçtiğimiz sezon verdikleri konserle izleyiciden büyük ilgi gören Chromas bu konserde de yine sevilen isimleri sahnesinde ağırlayacak. Pop müziğe doğaçlama tekniğini getiren efsane ses Duygu Soylu, türlerarası yaptığı samimi müziklerle halkın sevgisini kazanan Evrencan Gündüz ve caz müziğine özgün dokunuşlarıyla güçlü ses, saksafon virtüözü Korhan Futacı sahnede Chromas’a eşlik edecek. 

Görsel ve işitsel özel bir şov hazırlayan koro, “İyi Gün Dostlarım” ve “Fix You” gibi sevilen yorumlarının yanı sıra Başak Doğan’ın bestesi “Oyun”u da seslendirecek. Chromas konserlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen, Türkiye’de sadece Başak Doğan’ın uyguladığı Vocal Painting tekniğiyle seyirci ve koro beraber yine doğaçlama şarkılar söyleyecek. Bu eğlenceli ve sürprizli gecenin biletleri passo.com.tr’de. 

İyi Gün Dostlarım, Fix You, Dere Kenarında Taş Ben Olaydım gibi sevilen şarkıların yorumlarıyla tanınan, uluslararası alanda özgün tarzıyla öne çıkan Chromas, yenilikçi koro şefi Başak Doğan yönetiminde dinleyicisine yepyeni bir bütünsel bir deneyim yaşatmak ve Başak Doğan’ın yeni bestesi ‘Oyun’u dinleyicilerle buluşturmak üzere Zorlu PSM’de Turkcell Platinum Sahnesi’ndeki konserine hazırlanıyor. .

Hibya Haber Ajansı