Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamaları kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi’nin birlikte düzenlediği konserde sevilen şarkıcı Gülşen, Eskişehirliler ile buluştu. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Masal Şatosu yanında kurulan sahneyle masalsı bir ortam oluşurken, konser öncesi vatandaşlara belediye görevlileri tarafından Türk bayrakları dağıtıldı. Sevilen şarkıcı Gülşen, konsere akın eden 50 bini aşkın Eskişehirli ile birlikte dillerden düşmeyen şarkılarını coşkuyla söyledi.

Daha sonra sahneye çıkan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise şarkıcı Gülşen´e teşekkür ederek Eskişehirlilerin bayramlarını kutladılar. Büyükerşen, "Hepiniz Mustafa Kemal’in askerlerisiniz. Cumhuriyet sonsuza kadar yaşayacak. Sizler ve sizlerden sonraki kuşaklar da Cumhuriyet Bayramlarını hep böyle coşkuyla kutlayacaklar. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, ikinci yüzyılına girerken bütün güzellikler sizlerle olsun.” dedi.

“Bugün çok güzel bir gün. Bu mutluluğu, bu gururu, bu coşkuyu anlatabilecek kelimeleri bulmak gerçekten çok zor.” diyen şarkıcı Gülşen de, “Her günümüz güzelliklerle geçsin. Bugün her birimizin varoluşunu borçlu olduğumuz Cumhuriyetimizin 100´üncü yılını kutlamak için buradayız. Bundan daha büyük bir gurur, mutluluk ve şeref olamaz. Büyük Önder Atatürk’e minnet borçluyuz. Bu topraklar bizim, bu gökyüzü bizim, bu yıldızlar bizim. Kırmızı bizim, beyaz bizim. Ne mutlu Türküm diyene. Bugün en büyük bayramdır, kutlu olsun.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı