Sadece sinemalarda izlenebilen yılın en merak edilen filmi Çok Aşk vizyona girdi. Vizyon sonrasında Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde izleyici ile buluşacak oyuncular, 28 Ekim tarihinde İzmir’de özel gösterimlere katıldı.

Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal ve Uğur Yücel’in rol aldığı filmin ilk özel gösterimi Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi oldu. Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin’in katıldığı özel gösterimlerin ikinci buluşma noktası ise İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’ydi. Her gittikleri salonda izleyenlerin büyük ilgisiyle karşılaşan oyuncular, hayranlarının sevgi gösterilerinden mutluluk duydu.

Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin Alaçatı’da yer alan The Stay Warehouse’da düzenlenen özel gala gecesine de katıldı. Biletleri günler öncesinde tükenen gecede, izleyenler otelin içinde özel kurulan sinemada oyuncularla birlikte filmi izledi. Filmin senaristi ve başrol oyuncusu Hasan Can Kaya, “Gördüğümüz bu ilgi sevgimizin, emeğimizin karşılıksız olmadığını gösteriyor. Güldükçe çoğalıyorduk şimdi daha da büyük bir aileyiz.” dedi. Filmin başrol oyuncularından Büşra Pekin ise “Filmi her izleyen seyircinin gülen gözlerle bizi karşılaması bir oyuncunun duyabileceği en büyük mutluluklardan biri” diyerek duygularını dile getirdi. Çok Aşk, İzmir’in ardından Bursa ve Ankara’da düzenlenecek oyuncuların katılacağı özel gösterimlerle vizyon yolculuğuna devam edecek.

 

 

Hibya Haber Ajansı