İSTANBUL (AA) - Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme'nin geliştirdiği kurumsal dijital hediye platformu FlexoGift, yeni yıl yaklaşırken sunduğu alternatif hediye paketleriyle hem şirketleri hem de çalışanları memnun ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, çalışanlar FlexoGift ile yeni yıl hediyesini gıdadan giyime, elektronikten ev dekorasyonu ve iyi yaşam hizmetlerine kadar çeşitli kategorilerde diledikleri şekilde seçme özgürlüğü yaşarken, şirketler de operasyonel süreçlerini dijital olarak yönetme fırsatı sayesinde hediyelerini anında çalışanlarıyla buluşturuyor.

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme, kurumsal hediye alanına yeni nesil bir deneyim kazandıran uçtan uca dijital FlexoGift platformuyla özel günlerde de şirketlerin yanında oluyor.

Ofiste, sahada, uzaktan ya da hibrit şekilde farklı çalışma modellerine sahip firmaların hediye seçimi, satın alma süreçleri ve çalışanlara teslimat gibi operasyonel süreçlerinin tamamını ortadan kaldıran FlexoGift, şirketlere hızlı ve kolay bir şekilde çalışanlarını mutlu etme imkanı ve yüzde 44'e varan vergi avantajı ile maliyet verimliliği sunuyor.

Çalışanlara da beklentileriyle uyumlu hediyeyi esnek bir şekilde seçme özgürlüğü vererek dijital hediye çeklerinin ihtiyaçlara göre diledikleri kategoride kullanılmasına imkan sağlayan FlexoGift, uçtan uca dijital yapısı sayesinde aynı zamanda karbon ayak izini azaltmayı önemseyen çevre dostu şirketlere de alternatif bir çözüm sağlıyor.

FlexoGift ile çalışanlar, işverenleri tarafından yüklenen bakiyelerini mobil uygulama üzerinden dijital çeke dönüştürerek gıdadan giyime, elektronikten ev dekorasyonu ve iyi yaşam hizmetlerine kadar çeşitli kategorilerde ihtiyacı doğrultusunda hediye seçme özgürlüğüne erişiyor.

- 2022 yılı bakiyeleri en çok e-ticaret, market ve akaryakıtta kullanıldı

FlexoGift'in sağladığı esneklik ve kolaylık sayesinde kurumsal hediyeden yararlanan çalışan sayısı 2022 yılında bir önceki yıla göre 6,6 kat artarken, FlexoGift üzerinden yapılan harcama tutarı ise 7,8 kat artış gösterdi.

İşverenler, çalışanlarına ihtiyaçları doğrultusunda esnek bir şekilde kullanabilecekleri bir hediye sunmak istediğinde FlexoGift pratik bir seçenek olarak öne çıkıyor. FlexoGift'in 2022 yılı harcama dağılımına ilişkin veriler incelendiğinde, kullanıcıların, bakiyelerini en çok FlexoGift uygulaması içinde yer alan e-ticaret kanallarında kullandığı görülüyor. E-ticareti ise market alışverişleri ve sonrasında da akaryakıt harcamaları takip ediyor.

İşverenleri tarafından gönderilen SMS ile dijital olarak FlexoGift bakiyelerine ulaşan çalışanlar, aralarında A101, CarrefourSA, ŞOK, Hopi, Teknosa, Mavi, Ayakkabı Dünyası gibi Türkiye'nin gözde markalarının bulunduğu 20 binden fazla noktadan dilediği ürünü özgürce satın alabiliyor ve dijital hediye bakiyelerini birden fazla marka arasında bölüştürerek, mağazalarda veya e-ticaret kanallarında kullanabiliyor.