İSTANBUL (AA) - Paraf, yılbaşına özel hazırladığı kampanyayla yine müşterilerine avantajlarla dolu keyifli bir alışveriş fırsatı sağlıyor.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, Paraf yılbaşı kampanyası ile marketten kozmetiğe, giyimden elektroniğe kadar geniş bir yelpazede ParafPara kazandırıyor. Yurt içi tüm banka POS’larından yapılacak 300 TL ve üzeri ilk harcamadan sonra her 300 TL harcamaya 30 TL, en son yapılan 300 TL harcamaya 130 TL, toplamda ise 400 TL ParafPara hediye ediliyor.

Kullanıcılar, harcama yapmadan önce “YENİ” yazıp 3404’e SMS göndererek ya da Paraf Mobil’den kampanyanın “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak yılbaşı kampanyasının ayrıcalıklarını keşfetmeye başlayabiliyor.

​​​​​​​Paraf ve Parafly kartları kapsayan kampanyada ödüller harcamanın yapıldığı karta yansıtılacak. Paraf Debit, Parafree ticari kartlar, Halkcardlar, ParafPara ile yapılan harcamaların, iptal ve iade işlemlerinin geçerli olmayacağı yılbaşı kampanyasında kazanılan hediye ParafParalar, 15 Şubat 2023’e kadar kullanılabilecek.