Şanlıurfa Fuar Merkezinde son gününe giren ve binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşması bünyesinde gerçekleşen panelde Şanlıurfalı girişimci kadınlarla buluşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen kadınlara E- Ticaret, İhracat ve İthalat ile ilgili konularda bilgi ve birikimlerini aktardı.

 

Şanlıurfa’nın bir evladı olarak Ankara’da Şanlıurfalı girişimci kadınların emirlerinde olacaklarının altını çizen Milletvekili Önen panelin sonunda kadınların merak ettiği soruları cevapladı. İzlenecek yollarla ilgili detayları paylaştı.

 

Panelin ardından Milletvekili Abdülkadir Emin Önen’e program anısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından hediye verildi. Panel toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Panelin ardından Şanlıurfa Fuar Merkezinde kurulan stantları tek tek gezen Başkan Beyazgül ve Milletvekili Önen girişimci kadınlarla yakından ilgilendi. Ziyaretleri sırasında kadınlar kendilerine bu imkânları sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkür ettiler.