İSTANBUL (AA) - Gökkuşağı Koleji, uluslararası standartlarda yüksek donanımlı 6 kampüsü ile başarılara imza atmaya devam ediyor.

Gökkuşağı Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Gökkuşağı Koleji Ataşehir Kampüsü öğrencileri, çok uluslu organların birebir canlandırıldığı Model of United Nations (MUN) müzakerelerinde ikinci galibiyetini elde etti.

3 gün süren müzakerede öğrenciler, 3 tane “En iyi Delege” ödülü, 2 tane “Outstanding Delegates”, 3 tane “Honorable Mention” ve “En iyi Yasa Bilgilendirme Raporu” ödülü kazandı.

Gökkuşağı Koleji Ataşehir Kampüsü öğrencilerinden Berkay Onur Sayar liderliğinde, Raika Ansaripour, Hazem Elhotil, Atrina Raskari, Ahoo Azammanesh, Poroshat Paknahal, Francesca Fabri, Ghena Fuad, Mahmoud Alijiboury, Muhammed Karaawi isimli öğrenciler bir çok ödüle layık görüldü. ​​​​​​​

9-11 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen MUN müzakerelerine katılım sağlayan Gökkuşağı Koleji Ataşehir kampüsü öğrencileri, dünyanın geleceğini her komitede tartıştılar. Birleşmiş Milletler ve Genel Kurul gibi çok uluslu organların birebir canlandırıldığı ve lise öğrencilerine uluslararası diplomasi ve İngilizce müzakere becerileri kazandırmayı amaçlayan MUN’da 3 gün boyunca ter döken öğrenciler 9 ödülle geri döndüler.