Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Paşabağı Mahallesi’nde bulunan oto alım-satım iş yerleri yıkımdan sonra kalkmasına rağmen mahalle içinde bulunan iş yerlerinden vatandaş rahatsız.

Mahallede bulunan oto alım- satım sitesinin taşınması ile birlikte yeni galericiler sitesinde yer olmadığı için taşınamayan esnaflar eski yerlerinde faaliyetlerine devam ediyorlar. Mahallede bina altlarında yeni iş yerleri açılmaya devam ediyor. 

Oto-alım satım iş yerlerinden dolayı vatandaşlar yıkılan yerin hala atıl durumda olmasından ve galericilerin hala burada faaliyete devam etmesinden dolayı rahatsızlıklarını dile getirdi.

Vatandaş rahatsız!

Oto alım-satım esnafından, çevrede oturan vatandaşlar rahatsızlığını dile getirdi. Mahalle sakinleri, Her iş yeri önünde çok sayıda araba bulunmasından dolayı bazı mahallelerde araba park edecek yer bile bulmak imkansız hale geldi. Çevrede oturan vatandaşlar, oto alım-satım esnaflarının mahalleyi işgal ettiğini ve bundan dolayı oto alım-satımların mahalleden kaldırılmasını istediler. Mahalle sakinleri, esnafın iş yerleri önlerine sandalye atıp oturması ve hemen karşıda bulunan parkta oturup uzanmalarına ve balkonlarımıza bile çıkamayacak durumu geldiklerini ifade ederek tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşlar ve bina sakinleri yetkililerin bu konu hakkında işlem yapmasını istedi.