Karşılaşma öncesi 31 Ekim Salı günü maçın da oynanacağı Serdivan Spor Salonu’nun Başantrenör Okan Halay ve A Milli Takım oyuncuları Ramazan Döne ve Baran Nalbantoğlu’nun katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek. Saat 14.00'te başlayacak olan toplantı, THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

‘Kral Şakir’in tasarımcısı Varol Yaşaroğlu kitaplarını imzalayacak

Türkiye Hentbol Federasyonu ile Grafi2000 Prodüksiyon tarafından çocuklara hentbolu sevdirmek ve spora olan ilginin artırılmasına yönelik yürütülen proje kapsamında, çocukların en sevdiği karakter olan ‘Kral Şakir’in tasarımcısı Varol Yaşaroğlu’nun katılımıyla imza günü düzenlenecek.

Türkiye -İtalya maçı öncesi Serdivan Spor Salonu'nda saat 17.30'da başlayacak etkinlikte Kral Şakir’in tasarımcı ve yapımcısı Grafi2000 Prodüksiyon kurucu ortağı olan Varol Yaşaroğlu kitaplarını imzalarken, Kral Şakir kostüm karakteri çocuk hayranları ile buluşup hatıra fotoğrafı çektirecek.

Sakarya'da İtalya ile oynanacak olan ilk karşılaşma sonrası A Milli Erkek Hentbol Takım kafilesi, 3 Kasım'da da İtalya'ya hareket edecek.  Rövanş karşılaşması ise 5 Kasım'da İtalya'nın Chieti kentinde Pala Santa Filomena'da oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

Hibya Haber Ajansı