WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Memişoğlu: Başakşehir’deki kavgada 8 yaralının tedavisi sürüyor

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Başakşehir’de bir ortaokulda meydana gelen kavgada yaralanan 8 kişinin hastanelerde tedavi gördüğünü, yaralılardan 1’inin durumunun kritik, 2’sinin ise orta-ağır olduğunu bildirdi.

Memişoğlu: Başakşehir’deki kavgada 8 yaralının tedavisi sürüyor
Paylaş:

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Başakşehir’de bir ortaokulda meydana gelen kavgada yaralananlara ilişkin açıklama yaptı.

Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, olaydan etkilenen 8 yaralının tedavilerinin hastanelerde sürdüğünü belirtti.

Yaralılardan 1’inin kritik, 2’sinin orta-ağır durumda olduğunu bildiren Memişoğlu, yaralıların sağlık durumlarının yakından takip edildiğini ifade etti.

Memişoğlu, yaralanan öğrencilere ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.