WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Fuat Köse’den Çakırmelikoğlu ve Bölük’e ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yeniden başkanlığa seçilen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük’ü ziyaret etti.

Fuat Köse’den Çakırmelikoğlu ve Bölük’e ziyaret
Paylaş:

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yeniden göreve seçilen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük’e yönelik ziyaretlerde bulundu.

Köse, ilk olarak Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Hasan Çakırmelikoğlu ile görüştü. Çakırmelikoğlu’nu yeni dönemi dolayısıyla tebrik eden Köse, Giresun’un ekonomik gelişimi ve kent ekonomisinin güçlendirilmesine yönelik kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Köse, Giresun Belediyesi olarak kentin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak ortak çalışmalara destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

Köse daha sonra Giresun Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek yeniden başkanlığa seçilen Hamza Bölük ile bir araya geldi. Bölük’e yeni döneminde başarı dileyen Köse, üretim, ticaret ve istihdam kapasitesinin artırılması için kurumlar arasındaki iş birliğinin önem taşıdığını ifade etti.

Köse, Giresun’un geleceğine yönelik çalışmaların kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve ortak akıl anlayışıyla sürdürüleceğini belirterek Çakırmelikoğlu ve Bölük’e yeni görev dönemlerinde başarı dileklerini iletti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.