WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar, KSYÖ'nün 113. Yürütme Konseyi Toplantısı'na katıldı

Katar, Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün (KSYÖ) 113. Yürütme Konseyi Toplantısı'na katıldı.

Katar, KSYÖ'nün 113. Yürütme Konseyi Toplantısı'na katıldı
Paylaş:

Hollanda'nın Lahey kentinde düzenlenen toplantıda Katar heyetine, ülkenin Hollanda Büyükelçisi ve KSYÖ Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mutlak bin Macid Al Kahtani başkanlık etti.

Al Kahtani, Katar'ın toplantıdaki konuşmasında, uluslararası barış ve güvenliği etkileyen sorunların krizlerin geçici çözümlerle yönetilmesinin veya çatışmaların adil çözüme kavuşturulmadan sürdürülmesinin kalıcı istikrar sağlamadığını belirtti.

Uluslararası hukuka dayalı diyalog, devletlerin egemenliğine ve toprak bütünlüğüne saygı, arabuluculuk ve iyi niyet girişimlerinin bölgesel ve uluslararası çatışmaların çözümünde sürdürülebilir yöntemler olduğunu ifade eden Al Kahtani, işgal altındaki Filistin topraklarındaki insani durum ile bölgedeki çatışma ve saldırıların genişlemesinden duyulan endişeyi dile getirdi.

Al Kahtani, uluslararası hukukun uygulanmasının seçici olmaması gerektiğini belirterek egemenlik, enerji, sanayi, petrol ve petrokimya tesislerinin hedef alınmaması gerektiğini söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.