WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Zakharova: Almanya, Nord Stream saldırısının sorumlularını soruşturmaya ilgi göstermedi

Moskova, 8 Ekim (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Almanya’nın Nord Stream saldırısının emrini verenlerin yargılanmasına yönelik herhangi bir ilgi göstermediğini savundu.

Zakharova: Almanya, Nord Stream saldırısının sorumlularını soruşturmaya ilgi göstermedi
Paylaş:

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Almanya’nın dört yıl içinde Nord Stream saldırısının emrini veren kişileri yargılamaya yönelik herhangi bir ilgi göstermediğini ileri sürdü.

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Zakharova, saldırının faillerinin ve arkasındaki kişilerin tespit edilmesi ve cezalandırılması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Eyyübiye Belediyesi Engellilerin Yanında

Akışın sonuna geldiniz.