WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Başkan Şahin, GastroAntep’te 173 standı ziyaret etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GastroAntep kapsamında Festival Park’ta kurulan 173 standı ziyaret ederek yerel üreticiler ve esnafla görüştü.

Başkan Şahin, GastroAntep’te 173 standı ziyaret etti
Paylaş:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Kültür Yolu Festivali GastroAntep kapsamında Festival Park’taki stantları gezdi.

Gastronomiden el sanatlarına kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren 173 standı ziyaret eden Şahin, üreticilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Esnaf ve ziyaretçilerle de görüşen Şahin, festival deneyimlerine ilişkin değerlendirmeleri dinledi.

“Deneyim Çağı: Gastronomi, Tarım, Turizm ve Misafirperverlik” temasıyla 3-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen festival, Gaziantep’in mutfak kültürünü, yerel üretimini ve kültürel mirasını tanıtan etkinlikleriyle devam ediyor. Festival programı gastronominin yanı sıra turizm, tarım, konaklama ve kültürel miras gibi alanları da kapsıyor.

                Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.