ANKARA (AA) - GüzelEnerji çatısı altında faaliyet gösteren Otojet, elektrikli araç şarj endüstrisindeki en son gelişmelere odaklanan EV Charge Show'a katılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bireysel ve kurumsal elektrikli şarj noktası kurulumu konusuna ilgi duyan ziyaretçileri ağarlayacak EV Charge Show, 2-4 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak.

Organizasyon, elektrikli araç şarj teknolojisi ekipmanları fuarı ve konferansı kapsamında elektrikli araçların şarj edilmesi için gerekli donanım ve yazılım üreticileri, hizmet sağlayıcıları, çözüm ortakları ve e-mobilite alanında yer alan tüm tarafları bir ayaya getirecek.

Etkinlikte, hızlı elektrikli araç şarj ünitesi markası Otojet, yatırımcılar, filo yöneticileri, benzin istasyonu, AVM, restoran, hastane, okul, otopark gibi tesis işletmecileri, site yöneticileri, kamu ve özel sektör yatırımcılarıyla buluşacak. Ayrıca, Otojet standında gelecek vizyonu ve planlarının yanı sıra EV şarj cihazları sergilenecek.

GüzelEnerji'nin yeni nesil enerji vizyonu ve sıfır karbon ayak izi hedefleri doğrultusunda elektrikli araç şarjlarına yönelik hizmet sunan Otojet, Türkiye'de Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından belirlenen elektrikli şarj işletmecisi lisansına sahip olan ilk akaryakıt şirketi olarak faaliyet gösteriyor.

Otojet, 100'ün üzerinde şarj noktası sayısına ve 4 binin üzerinde aktif kullanıcıya sahip bulunuyor. Şarj noktalarını yaygınlaştırmak için yatırımlarını sürdüren Otojet, 2023 yılı sonuna kadar aktif şarj ünitesi sayısını 150'ye, 2025 yılı sonuna kadar ise 1000'e yükseltmeyi planlanıyor.