Tüm Türkiye’deki Navlungo kullanıcıları için aktive edilen özellik, ödeme süreçlerini otomatikleştirme, hızlandırma ve takip edebilme özelliği sunarken; kullanıcılara e-ticaret ve lojistik dünyasındaki büyük bir rekabet avantajı olan hızlı sevkiyat konusunda avantaj kazanmalarına yardımcı oluyor.

Navlungo Cüzdan ile kullanıcılar ödemesi yapılmamış paketlerin herhangi bir ek onaydan kaynaklanabilecek gecikme yüzünden sevkiyatların zamanında ulaşaması için  “cüzdandan otomatik bakiye çek” izni vererek önüne geçilebiliyor. Bu yenilik sayesinde kullanıcılar, herhangi bir lojistik sürecindeki ödemeyi kaçırmadan sevkiyatlarını hızlandırabiliyor.

Kullanıcıların cüzdanlarında bakiyeleri olduğu müddetçe, sevkiyat tutarı panelden otomatik olarak çekilebiliyor. Bu sayede sevkiyatlar aynı gün çıkabiliyor ve işletmeler yine müşterilerine en hızlı teslimat ile memnuniyette bir adım daha öne geçebiliyor.

Konu ile ilgili Navlungo Kurucu Ortağı ve CEO’su İsa Korkmaz; “IBM’in İş Değeri Enstitüsü’nün de aralarında bulunduğu araştırmalar, artık kullanıcıların alışveriş deneyiminin en hızlı şekilde olması gerektiğini ortaya koyuyor. Tedarik zinciri çevikliği, esnekliği ve sürdürülebilirliğinin, işletmelerin tedarik zinciri hızını müşterilerinin tercihlerine uygun şekilde özelleştirmelerine ve kendi hedeflerine ulaşabilmesine olanak sağlamak için el ele gitmesi büyük önem taşıyor. Önümüzdeki yıllarda bu konu daha da önem kazanacak. Navlungo Cüzdan yeniliğimiz ile de kullanıcılarımıza sevkiyat ödemelerini hızlandırma ve kolaylaştırma imkanı sunuyoruz. Amacımız tüm e-ticaret oyuncusu Navlungo kullanıcılarının lojistik süreçlerini daha da verimli yönetmelerine yardımcı olmak.” açıklamasını yaparak tüm Navlungo kullanıcılarını panellerinden Cüzdan özelliğini keşfetmeye davet etti. 

Hibya Haber Ajansı