İSTANBUL (AA) - Discovery Expedition, Türkiye’de ilk defa ve sadece Boyner'in marka seçkisinde yerini aldı.

Boyner açıklamasına göre, 600'den fazla markayı bir araya getiren şirket, yeni iş birlikleriyle seçkisini genişletmeye devam ediyor. Boyner son olarak, yüksek kaliteli aktif giyim konforunu moda ile buluşturan Discovery Expedition koleksiyonu için Warner Bros. Discovery Global Consumer Products ile özel bir iş birliğine imza attı. Tasarımlarında şehir yaşamı ile doğa arasında denge kuran Discovery Expedition, Türkiye ve Avrupa’da ilk defa sadece Boyner’de ve "boyner.com.tr"de yerini aldı.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Boyner Büyük Mağazacılık Üst Yöneticisi (CEO) Eren Çamurdan, iki markanın ortak yönlerine değinerek, şunları kaydetti:

"Deneyimi odağına alan, doğa ve çevreye duyarlı iki markanın bir araya gelmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Discovery Expedition’ın keşfi vurgulayan, deneyimi merkezine alan ve performansa dayalı bakış açısı, Boyner’in dinamik DNA’sıyla çok benziyor. Yenilikleri ve farklı deneyimleri radarımıza almayı seven bir marka olarak dinamizm ve keşif duygularını harekete geçiren Discovery Expedition ile heyecan verici bir yolculuğa çıktığımıza inanıyoruz."

Açıklamaya göre, Discovery Expedition, 1985 yılından bu yana yayın yapan Discovery Channel'ın tecrübesiyle hazırladığı kadın, erkek, çocuk ve bavul kategorilerinde koleksiyonlar sunan Discovery Expedition, yüksek kalitesi ve şehir yaşamı ile doğayı harmanlayan tasarımlarıyla dikkati çekiyor.

Sonbahara doğal renklerle tasarlanan dokulu montlar ve polar parçalar eşlik ederken, kış koleksiyonunda puffer montların yanı sıra rahat bir forma sahip gömlekler, alt ve üstler öne çıkıyor. Koleksiyonda ayrıca çocukların zevkine uygun ve özgürce hareket etmelerini sağlayan parçalar da bulunuyor. Yeni deneyimlere ve keşfetmeye meraklı olanların markası Discovery Expedition koleksiyonuna matara, çanta ve bavul gibi tamamlayıcılar da eşlik ediyor.