WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Uraloğlu, Terörle mücadeleye 40 yılda 2,3 trilyon dolar harcandığını belirtti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, terörle mücadeleye 40 yılda harcanan 2,3 trilyon dolarla İzmir’deki İZBAN gibi 1.040 raylı sistem hattı yapılabileceğini belirterek, Terörsüz Türkiye sürecinin kaynakların kalkınma ve refah için kullanılmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Uraloğlu, Terörle mücadeleye 40 yılda 2,3 trilyon dolar harcandığını belirtti
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, terörle mücadeleye ayrılan kaynakların farklı alanlarda değerlendirilebileceğine dikkati çekti.

Terörle mücadeleye 40 yılda 2,3 trilyon dolar harcandığını belirten Uraloğlu, “Bu kaynakla İzmir’in şehir içi ulaşımını sağlayan İZBAN gibi 1.040 raylı sistem hattı yapılabilirdi” ifadelerini kullandı.

Söz konusu kaynakların şehirleri modern ulaşım ağlarıyla buluşturacak ve vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yatırımlara dönüştürülebileceğini kaydeden Uraloğlu, “Terörsüz Türkiye ile kaynaklarımızı kalkınmaya, üretime ve milletimizin refahına daha fazla katkı sağlayacak bir geleceğe yöneliyoruz” açıklamasında bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.